Kerkdienst Sion

Zolang de coronamaatregelen gelden, is er voor een beperkt aantal mensen plaats in de kerk. Het is daarom nodig u tevoren aan te melden. Dit kan vanaf de voorafgaande maandag. Een voorwaarde voor aanmelding is dat u geen klachten heeft die aan corona gerelateerd kunnen zijn, zoals koorts, hoesten, keelpijn, loopneus etc. Zie RIVM

Aanmelding kan via de kerkgeldapp of via aanmelden kerkdienst

Bekijk via kerkdienst gemist de live uitzending van de kerkdiensten of kijk een eerdere kerkdienst terug. Op deze manier kan wie fysiek niet bij de kerkdienst aanwezig kan zijn, of achteraf de kerkdienst wil bekijken, toch betrokken blijven bij de gemeenschap.

De liturgie vindt u hier: liturgie

NB: De wijken Spieghelkerk en Wilhelminakerk en geloofsgemeenschap Sion hebben besloten gedurende de lock-downperiode tot 19 januari 2021 geen fysieke diensten te houden. Aanmelding voor een kerkdienst is gedurende deze periode dus niet van toepassing.

24 jan 2021

Blogs