Kerkdienst Spieghelkerk

Zolang de coronamaatregelen gelden, is er voor een beperkt aantal mensen plaats in de kerk. Het is daarom nodig u tevoren aan te melden. Dit kan vanaf de voorafgaande maandag. Een voorwaarde voor aanmelding is dat u geen klachten heeft die aan corona gerelateerd kunnen zijn, zoals koorts, hoesten, keelpijn, loopneus etc. Zie RIVM

Aanmelding kan via de kerkgeldapp of via aanmelden kerkdienst.

Bekijk via kerkdienst gemist de live uitzending van de kerkdiensten of kijk een eerdere kerkdienst terug. Op deze manier kan wie fysiek niet bij de kerkdienst aanwezig kan zijn, of achteraf de kerkdienst wil bekijken, toch betrokken blijven bij de gemeenschap.

Klik hier voor de liturgie LET OP: De liturgie wordt enkele dagen voorafgaand aan de dienst geplaatst. Staat er nog een oudere liturgie, kijkt u dan een dag later nog eens. LET OP: het kan ook zijn dat u nog de oude liturgie ziet doordat uw internetbrowser de link naar een eerdere liturgie heeft bewaard. Dat kunt u oplossen door op F5 te drukken.

27 jun 2021

Blogs