Spieghelavonden

Kerkdienst Spieghelkerk

Vanaf 23 januari zijn er weer fysieke kerkdiensten voor een beperkt aantal mensen (maximaal 50). Aanmelding Aanmelden kan via de  Appostelapp of via  aanmelden kerkdienst.

De volgende maatregelen gelden:

– kom niet naar de kerk als u mogelijk coronagerelateerde symptomen hebt. Zie RIVM.

– houdt 1,5 meter afstand tot mensen die niet tot uw eigen huishouden behoren

– draag een mondneusmasker bij rondlopen.

Thuis kunt de de kerkdienst meemijken via kerkdienst gemist. Ook kunt u een eerdere kerkdienst terugkijken. Op deze manier kunnen we als gemeenschap toch bij elkaar betrokken blijven.

Klik hier voor de liturgie LET OP: De liturgie wordt enkele dagen voorafgaand aan de dienst geplaatst. Staat er nog een oudere liturgie, kijkt u dan een dag later nog eens. LET OP: het kan ook zijn dat u nog de oude liturgie ziet doordat uw internetbrowser de link naar een eerdere liturgie heeft bewaard. Dat kunt u oplossen door op F5 te drukken.

30 jan 2022
Expired!