Kerkdienst Wilhelminakerk

Vanaf 23 januari zijn er weer fysieke kerkdiensten voor een beperkt aantal mensen (maximaal 50). Aanmelding is niet nodig; wel vragen we u uw gegevens te noteren op de intekenlijsten die in de kerk zullen liggen. De volgende maatregelen gelden:

– kom niet naar de kerk als u mogelijk coronagerelateerde symptomen hebt. Zie RIVM.

– schrijf uw gegevens op de lijst bij de ingang

– houdt 1,5 meter afstand tot mensen die niet tot uw eigen huishouden behoren

– draag een mondneusmasker bij rondlopen.

We adviseren u voordat u komt een zelftest te doen of u te laten testen via Testen voor toegang

Thuis kunt de de kerkdienst meemijken via kerkdienst gemist. Ook kunt u een eerdere kerkdienst terugkijken. Op deze manier kunnen we als gemeenschap toch bij elkaar betrokken blijven.

Klik hier voor de liturgie LET OP: De liturgie wordt enkele dagen voorafgaand aan de dienst geplaatst. Staat er nog een oudere liturgie, kijkt u dan een dag later nog eens. LET OP: het kan ook zijn dat u nog de oude liturgie ziet doordat uw internetbrowser de link naar een eerdere liturgie heeft bewaard. Dat kunt u oplossen door op F5 te drukken.

30 jan 2022
Expired!