Opening Bij Bosshardt Het Trefpunt

Op zaterdag 4 september om 15.00 uur is de feestelijke opening van ‘Bij Bosshardt Het Trefpunt’. Met de opening van deze nieuwe huiskamer van de buurt én van de kerk zetten we als PG Bussum een belangrijke stap om zichtbaar te worden in het dorp, om als kerk naar buiten te treden. Burgemeester Han ter Heegde en commissioner Hannelise Tvedt van het Leger des Heils zullen samen de openingshandeling verrichten.

Graag willen we deze opening met zoveel mogelijk mensen vieren: gemeenteleden van alle wijken van de PG Bussum, medewerkers van het Leger des Heils, vertegenwoordigers van andere kerken en van maatschappelijke organisaties. Door de coronamaatregelen zijn er echter nog beperkingen.

Er kunnen maximaal 100 mensen bij de opening aanwezig zijn. Dat betekent dat er naast genodigden helaas maar beperkt plaats is voor gemeenteleden, voor zover zij niet vanuit een bepaalde functie een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen. Op maandag 30 augustus is bekend voor hoeveel gemeenteleden er plaats is. U kunt zich vanaf die datum aanmelden via de Appostelapp of via aanmelden kerkdienst.

Gelukkig kunt u ook vanuit huis dit gebeuren meebeleven via kerkdienstgemist.

Lukt het niet op 4 september, maar wilt u toch graag ervaren hoe Bij Bosshardt Het Trefpunt er uitziet, dan is daarvoor alle gelegenheid in aansluiting op de kerkdiensten van respectievelijk 5 en 12 september.